Takaisin tuotteisiin

Laajapintasuodattimet

Laajapintasuodattimet on kehitetty erityisesti vaativien teollisuusprosessien ja äärimmäisten olosuhteiden suodattimiksi. Laajapintasuodattimilla saavutetaan paras suodatustulos ja käyttövarmuus, kun suodatettava ilma sisältää paljon epäpuhtauksia, ilman kosteus on korkea tai ilma sisältää vesipisaroita ja kun tilavuusvirta on korkea. Laajapintasuodattimien suodatinmateriaali vaihtoehtoja ovat lasikuitu (RPV) ja synteettinen (FPV).

RPV-sarjan lasikuitumateriaalin korkea suodatustehokkuus ja matala painehäviö takaavat hyvän ja energiatehokkaan suodatuksen. RPV-laajapintasuodattimilla on Eurovent-sertifikaatti.

FPV-sarjan synteettinen kuitumateriaali takaa korkean suodatustehokkuuden lisäksi myös hyvän mekaanisen kestävyyden, erinomaisen kosteudenkeston ja korkean pölynvarauskyvyn. Nanokuitumateriaali on kehitetty saavuttamaan hyvät suodatusominaisuudet ilman sähkövarausta.

Laajapintasuodattimet ovat saatavina luokkiin M5 - F9 sekä H11 ja H13. Laajapintasuodattimet valmistetaan 14 - 24 m2 suodatuspinta-aloille sekä RPV XL aina 32 m2 pinta-alaan asti. Laajapintasuodattimet sopivat ahtaisiinkin paikkoihin, koska niitä valmistetaan 292 mm ja 440 mm syvinä.

Omassa tuotannossamme valmistamme lisäksi 100 mm syvät Compact-laajapintasuodattimet vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää suodatusta. Suodattimet ovat saatavina luokkiin M5-F9.Laajapintasuodattimien hyvin matala alkupainehäviö ja painehäviön maltillinen nousu mahdollistavat huomattavaa säästöä energiakustannuksissa suodatustehosta tinkimättä.

 

FPV AC aktiivihiilisuodatin

Laajapintasuodattimet ovat saatavana myös aktiivihiilimateriaalilla, jotka on kehitetty hajujen ja muiden kaasumaisten epäpuhtauksien suodatukseen. FPV AC:n suodatinmateriaali on valmistettu kaksinkertaisesta synteettisestä kuitukankaasta joiden väliin aktiivihiili on puristettu. Aktiivihiilen sitomiseen kuitukankaaseen ei ole käytetty lainkaan liimaa, joten näin saadaan hyödynnettyä mahdollisimman suuri aktiivinen suodatuspinta-ala aktiivihiilelle.