Energiansäästöä suodattimilla

 

Ilmanvaihdon energiakustannukset kiinteistöissä ovat suhteellisen korkeat.

    • Kiinteistön energiakustannuksista kolmasosa koostuu ilmanvaihdon aiheuttamista kustannuksista ja tästä noin 30% on suodattimien painehäviöstä johtuvaa energiankulutusta.
    • Suodattimien painehäviöön vaikuttavat mm. suodatuspinta-ala, suodatusteho, materiaali jne.
    • Yhden pa painehäviö vastaa rahassa noin 1 € / vuosi, joten esim. 50 pa matalampi keskimääräinen painehäviö säästää selvää rahaa jopa 50 € / vuosi / suodatin.
    • Filter Partner Oy:llä on tarjota tähän ratkaisu, sillä Eficell ja RPV laajapintasuodattimien sekä nanowave pussisuodattimien hyvin matala alkupainehäviö ja painehäviön maltillinen nousu mahdollistavat huomattavaa säästöä energiakustannuksista suodatustehosta tinkimättä.
    • Lisäksi Eficell ja Magnum suodattimien matala painehäviö, suuri suodatuspinta-ala, mekaaninen kestävyys ja korkea kosteudensietokyky luovat edellytykset myös suodattimien pidemmälle käyttöiälle.

Eficell ja Magnum laajapintasuodattimet on sunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja ne tarjoavat erinomaisen mekaanisen- ja kosteuden keston sekä huoltovapaan pitkän vaihtovälin.

Näillä suodattimilla saavutetaan korkea erotusaste markkinoiden alhaisimmilla painehäviöillä ja saavutetaan huomattavaa säästöä energiankustannuksissa!